Escola

Fem Escola

Oferim classes Particulars, classes partit, etc. Som centre Formatiu HOMOLOGAT per la Federació Catalana de Pàdel, els nostres monitors estan Federats i tenen experiència en els diversos circuits de Pàdel, tant amateurs com Professionals, circuit Federat Català i Espanyol, de menors i absolut, WPtour i Premier Pàdel. Evidentment lloguem pistes per practicar el pàdel tant de 1 com de 1’5 h, tots el dies de la setmana.

Aprenentatge Inicial

L’aprenentatge inicial de pàdel se centra en els fonaments del joc, com ara com agafar la pala, els cops bàsics i les estratègies bàsiques.
Els fonaments del pàdel:

 • Com agafar la pala: hi ha diferents formes d’agafar la pala, cadascun amb els seus propis avantatges i inconvenients. L’entrenador li ensenyarà la millor forma al seu estil de joc.
 • Els cops bàsics: els cops bàsics del pàdel són el servei, , la volea, la rematada, el globus, etc… L’entrenador li ensenyarà com executar aquests cops de manera efectiva.
 • Les estratègies bàsiques: les estratègies bàsiques del pàdel inclouen la col·locació a la pista, la defensa i l’atac. L’entrenador li ensenyarà com aplicar aquestes estratègies per guanyar el punt.

A SIESPORTS apostem pel pàdel.

La nostra escola de pàdel està oberta a nens, joves i adults, des de principiants fins a avançats. Si vols aprendre a jugar a pàdel, o si vols millorar la teva tècnica, vine a la nostra escola!

Competició de menors

El pàdel és un esport que està guanyant cada vegada més popularitat entre els joves. Això es deu al fet que és un esport divertit, social i que requereix un bon nivell de condició física.
Les competicions de menors de pàdel són una excel·lent oportunitat perquè els joves talents puguin demostrar la seva vàlua i competir contra altres jugadors de la seva edat.

Beneficis de les competicions de menors de pàdel:

 • Les competicions de menors de pàdel ofereixen una sèrie de beneficis per als joves jugadors, entre els quals s’inclouen:- L’oportunitat de competir contra altres jugadors de la seva edat: Això els ajuda a millorar el seu nivell de joc i a aprendre dels seus oponents.
 • La possibilitat de guanyar premis i reconeixements: Això els pot motivar a continuar practicant i millorant.
 • L’experiència de participar en un esdeveniment esportiu: Això els ajuda a desenvolupar les seves habilitats socials i a aprendre a treballar en equip.

T’ho passaràs bé i milloraràs la teva salut!

Adults

El pàdel és un esport que està guanyant cada vegada més popularitat entre els adults. Això es deu al fet que és un esport divertit, social. La formació d’adults en pàdel és una excel·lent oportunitat per a millorar el teu nivell de joc i gaudir d’aquest esport d’una forma més completa.
Les classes d’adults en pàdel ofereix una sèrie de beneficis, entre els quals s’inclouen:

 • Aprenentatge dels fonaments del joc: En les classes d’adults, aprendràs els fonaments del joc, com agafar la pala, els cops bàsics i les estratègies bàsiques.
 • Millora del teu nivell de joc: A mesura que practiquis, aniràs millorant el teu nivell de joc.
 • Oportunitats de jugar amb altres adults: En les classes d’adults, coneixeràs a altres jugadors amb els quals podràs jugar.

Existeixen diferents tipus de formació d’adults en pàdel, que s’adapten a diferents nivells de joc.
Els tipus més comuns són:

 • Formació per a principiants: Aquest tipus de formació està dirigida a persones que no tenen experiència en el pàdel.
 • Formació per a jugadors avançats: Aquest tipus de formació està dirigida a persones que tenen un nivell de joc avançat.
 • Formació per a jugadors de competició: Aquest tipus de formació està dirigida a persones que volen competir en tornejos de pàdel.
IMG-20231023-WA0018

Tecnificació

El pàdel és un esport que requereix una bona tècnica per a poder jugar a un nivell alt. La tecnificació en pàdel és el procés d’aprenentatge i perfeccionament dels cops i les estratègies del joc.
La tecnificació en pàdel ofereix una sèrie de beneficis, entre els quals s’inclouen:

 • Millora del teu joc: A mesura que millori la teva tècnica, podràs jugar de forma més eficaç i eficient.
 • Reducció de lesions: Una bona tècnica t’ajudarà a evitar lesions.
 • Gaudi del Pàdel: Jugar amb una bona tècnica és més divertit i gratificant.

Els objectius de la tecnificació en pàdel són:

 • Aprendre els fonaments del joc: Això inclou com agafar la pala, els cops bàsics i les estratègies bàsiques.
 • Millorar la tècnica dels cops: Això inclou la precisió, la potència i la consistència.
 • Desenvolupar un joc més complet: Això inclou la capacitat de jugar en diferents situacions i d’adaptar-se a l’estil de joc de l’oponent.
IMG-20231023-WA0038

Classes Particulars

Les classes particulars de pàdel són una excel·lent manera de millorar el teu nivell de joc. Un entrenador personal t’ajudarà a identificar els teus punts forts i febles, i et donarà consells personalitzats per a millorar la teva tècnica.

Les classes particulars de pàdel ofereixen una sèrie de beneficis, entre els quals s’inclouen:

 • Atenció individualitzada: L’entrenador se centrarà en les teves necessitats específiques.
 • Ritme d’aprenentatge personalitzat: L’entrenador adaptarà el ritme d’aprenentatge al teu nivell de joc.
 • Feedback immediat: L’entrenador et donarà feedback immediat sobre el teu joc.

La millor manera de millorar el teu joc.

HORARI 1 ALUMNE 2 ALUMNES
MATINS(9.00h a 16.30h) 00€ 00€
TARDES (16.30h a 20.00h) 00€ 00€
CAPS DE SETMANA Y FESTIUS (9.00h a 14.00h) 00€ 00€

* Las clases particulares se abonan mensualmente

Intensius - Classes Personalitzadas

Les classes personalitzades de pàdel són una excel·lent manera de millorar el teu nivell de joc. Un entrenador personal es centrarà en les teves necessitats específiques i et donarà consells personalitzats per a millorar la teva tècnica, la teva estratègia i el teu rendiment.

Les classes personalitzades de pàdel ofereixen una sèrie de beneficis, entre els quals s’inclouen:

 • Atenció individualitzada: L’entrenador se centrarà en les teves necessitats específiques, com el teu nivell de joc, el teu estil de joc i els teus objectius.
 • Ritme d’aprenentatge personalitzat: L’entrenador adaptarà el ritme d’aprenentatge al teu nivell de joc i al teu estil d’aprenentatge.
 • Feedback immediat: L’entrenador et donarà feedback immediat sobre el teu joc, la qual cosa t’ajudarà a corregir errors i a millorar el teu rendiment.
 • Programa d’entrenament personalitzat: L’entrenador crearà un programa d’entrenament personalitzat que s’adapti a les teves necessitats i objectius.
HORARI 1 ALUMNE 2 ALUMNES
DILLUNS A DIVENDRES (9.00h a 20.00h) 00€ 00€
CAPS DE SETMANA Y FESTIUS (9.00h a 14.00h) 00€ 00€

* Las clases particulares se abonan mensualmente

Skip to content